Uitzending
RTL Boulevard - 1-10-2018

1-10-2018

RTL Boulevard

430 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan ligt hevig onder vuur
Familie en vrienden van Lindsay Lohan luiden de noodklok nadat de actrice een bizarre Instagram Live-video deelde waarin ze twee Syrische kinderen probeerde te redden van kidnapping.

Pascal wint ruim een miljoen in laatste Miljoenenjacht van het seizoen
De Limburgse Pascal heeft z'n koffer voor een weekendje Valencia met zijn collega's al gepakt, maar besluit toch voor de gden koffertjes van Linda te gaan. Die keuze blijkt z'n beste ooit!

Het moordproces tegen Willem Holleeder ging vandaag verder
De liquidaties van Thomas van der Bijl en Kees Houtman staan centraal. Twee cruciale dossiers, waardoor Holleeder voor altijd achter de tralies kan belanden. Ook breaking nieuws over de moord op vastgoedhandelaar Willem Endstra.

Heftige details verkrachtingszaak Cristiano Ronaldo openbaar
Het Amerikaanse model Kathryn Mayorga beschuldigt stervoetballer Ronaldo van verkrachting. Een dag nadat hij ontkent publiceert het Duitse tijdschrift Der Spiegel alle heftige details van de rechtzaak.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie