Uitzending
RTL Boulevard - 26-11-2020

26-11-2020

RTL Boulevard

223 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Humberto Tan al jaren een van de best geklede mannen van het land
Ronnie Flex (28), Achmed Akkabi (37), Klaas Dijkhoff (39) en Splinter Chabot (24): allemaal werden zij geroemd om hun kledingstijl en ontvingen de 'Best Dressed Man Award' van het blad 'Esquire'. Ook dit jaar wordt de prijs weer uitgereikt, maar is er ook een andere titel: de Oeuvreprijs. Wij spreken de winnaar.

Nederlandse artiesten sluiten 2020 massaal af met nieuwe kersthits
Sinterklaas en zijn paard Ohzosnel zijn het land nog niet eens uit, maar veel mensen hebben hun kerstboom al opgetuigd. Ook Nederlandse artiesten zijn er klaar voor en duiken de studio in voor de ultieme kersthit. Want ťťn goed nummer, is cashen voor het leven.

Prins Charles neemt drastische maatregelen na haatreacties The Crown
Het nieuwste seizoen van de Netflix-serie 'The Crown' roept al weken hevige emoties op in Engeland. Het moeizame huwelijk van prins Charles en Diana staat centraal en ook komt 'slechterik' Camilla om de hoek kijken. Veel mensen kunnen zich maar moeilijk inhouden om hun mening online te ventileren, het koningshuis grijpt nu in.

Louis van Gaal gaat voetbalheld Maradona 'als mens' niet missen
Het nieuws dat Diego Maradona er niet meer is slaat heel ArgentiniŽ uit het veld. Alsof corona even niet bestaat verzamelen duizenden Argentijnen zich vandaag bij het presidentieel paleis in de hoofdstad Buenos Aires.

Alle opvallende details uit het boek over de familie De Mol
Het boek†'De Mol: De machtigste mediafamilie van Nederland' is vandaag gepubliceerd. Het boek is geschreven door journalist Mark Koster (51). Hij dook daarvoor in de familiegeschiedenis en sprak uitgebreid met diverse hoofdrolspelers binnen de familie, zoals Linda (56). Maar niet iedereen in de familie is blij met het eindresultaat.

Bridget Maasland herkent zich niet in explosieve relatie Johnny de Mol
100†jaar aan entertainment komt voorbij in het 606 pagina's tellende boekwerk over de machtigste mediafamilie van ons land. Ex van Johnny de Mol (41), Bridget Maasland (46), reageert nu op alle commotie.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 26 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie