Uitzending
RTL Boulevard - 30-11-2020

30-11-2020

RTL Boulevard

281 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rogier Smit betrapt op hilarische photoshopfails
Rogier Smit, van het duo Frank en Rogier, blijkt niet vies te zijn van potje photoshoppen. Toch is hij betrapt door een oplettende volger.

Ludo Sanders keert eindelijk weer terug in GTST
Na maandenlang speculeren is het eindelijk zover: Ludo Sanders keert terug in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en heeft het overduidelijk niet makkelijk gehad de afgelopen maanden.

Documentaire over Nicky Verstappen ontroert kijkers
Bijna een miljoen mensen keken gisteravond naar de documentaire over de zaak Nicky Verstappen, waarvoor Ewout Genemans in het diepste geheim 3 jaar lang meeliep met het coldcaseteam. Eerder had de rechter de bezwaren voor de uitzending van de veroordeelde Jos B nog van tafel geveegd, en vanavond is dan ook 'gewoon' het tweede deel te zien.

Imanuelle Grives presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenis
Imanuelle Grives schreef een boek over haar leven en haar tijd in de gevangenis. Dit omdat ze vorig jaar juli ze bij Dance-festival Tomorrowland in belgie is opgepakt met 10 gram cocane, vijf xtc-pillen en 15 gram MDMA op zak. Bij het boek is een videotrailer gemaakt, en wij mogen als eerste de beelden laten zien.

Ook Nederland moet eraan geloven: mondkapjes zijn verplicht
In onze buurlanden is het dragen van een mondkapje al langere tijd verplicht in openbare ruimtes. Maar ook in Nederland moeten we er nu aan geloven: vanaf 1 december kun je zelfs beboet worden als je gn mondkapje draagt in een openbare ruimte.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 30 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie