Uitzending
RTL Boulevard - 22-11-2020

22-11-2020

RTL Boulevard

460 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jeroen van Koningsbrugge en vrouw komen met nieuwe kinderboek
Jeroen van Koningsbrugge en zijn vrouw Marie-Claire gebruikten de crisis voor een wel heel goed doel: het schrijven van hun tweede kinderboek Elvis & Jones in Malibu. De avonturen van de hoofdpersonen zijn gebaseerd op verhalen van hun eigen kinderen en dat maakt het een persoonlijk document vol mooie herinneringen.

'Incassobaas Cees J. mogelijk betrokken bij moorden'
De politie in Arnhem en Amersfoort draaien overuren. Er is wellicht een verband tussen een moord vrijdag in Arnhem en een moord op dezelfde dag in Amersfoort. Een directeur van een incassobureau, die vorig jaar nog te gast was in het televisie programma van Harry Mens, zou volgens goed ingevoerde bronnen, mogelijk bij beide moordzaken betrokken zijn.

Minister President Mark Rutte vreest voor de feestdagen
Minister President Mark Rutte heeft dit weekend alles behalve een fijne boodschap. Het aantal besmettingen loopt al weer een aantal dagen op -al was er vandaag gelukkig een kleine daling te zien- en de half miljoenste besmetting in ons land is in zicht. Met kerst in het vooruitzicht hopen we allemaal op versoepelingen, maar Rutte laat weten dat dat heel lastig wordt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 22 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!