Uitzending
RTL Boulevard - 21-11-2020

21-11-2020

RTL Boulevard

171 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

OG3NE wederom verrast door boodschap Dolly Parton
De zingende zusjes OG3NE worden vorige maand compleet verrast als ze beelden van hun grote idool Dolly Parton zien waarin de levende legende de loftrompet steekt over de dames. Afgelopen week spraken wij de country-ster en we konden het niet laten om Dolly nog even aan de tand te voelen over 'onze' OG3NE.

Bas Muijs keert voor vierde keer terug in GTST: 'Heel leuk'
Bas Muijs kan worden gezien als de Heintje Davids van Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur maakt voor de vijfde keer zijn opwachting als Stefano Sanders in de langstlopende soap van Nederland.

Ren Froger gebroken door overlijden beste vriend Dominic Grant
Ren Froger en zijn gezin gaan door een diep dal. De plotselinge dood van zijn dierbare vriend Dominic Grant is amper te bevatten. De mannelijke helft van zangduo Grant en Forsyth is afgelopen woensdag overleden. Dominic was n van de beste vrienden van de Frogers.

The Voice of Holland maakt vliegende start
Je zou denken dat het talent wel een keer op is, dat het doekje is uitgewrongen en er na 10 seizoenen echt geen nieuw talent meer opstaat. Maar niks is minder waar. Gisteravond begon het elfde seizoen The Voice of Holland. Heel wat audities passeerden de revue en geloof me, 'Holland' zit nog barstensvol nachtegaaltjes.

Joy geeft gezondheidsupdate over haar geliefde Kjeld
Door Corona zijn de grote internationale schaatstoernooien afgelast, maar gelukkig kunnen de topschaatsers vandaag hun ijzers weer eens uit het vet halen voor een heuse wedstrijd. Vanmiddag begon namelijk het NK Allround in Heerenveen. Helaas wel zonder publiek, maar wij waren er wel.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 21 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie