Uitzending
RTL Boulevard - 26-1-2019

26-1-2019

RTL Boulevard

359 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gerard Joling zingt op hengst tijdens Jumping Amsterdam
Paardensportliefhebbers uit de hele wereld verzamelen zich dit weekend in de RAI voor de 60e editie van Jumping Amsterdam. Gerard Joling en Britt Dekker gaven daar een bijzonder optreden en Olcay ging kijken.

9-jarig boksertje Beau-Ann is helemaal healthy
De 9-jarige Beau-Ann wil de nieuwe kickbokskampioen van Europa worden. Op Instagram is ze met haar gezonde levensstijl een sensatie met ruim 21.000 volgers, en haar boodschap: kom toch achter die PlayStation vandaan!

Criminelen handelen in illegale medicijnen
Vuurwapens, coke en XTC. De handel in illegale middelen is een lucratieve business voor criminelen. Nu maakt ook de handel in illegale medicijnen een opmars. Met alle gevolgen van dien!

Amsterdammers willen dat de rosse buurt verdwijnt
Uit een groot onderzoek in Het Parool blijkt dat een groot deel van de Amsterdammers wil dat De Wallen dichtgaan. Is dit het einde van de rosse buurt?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 26 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie