Uitzending
RTL Boulevard - 24-1-2019

24-1-2019

RTL Boulevard

328 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Davina Michelle onthult naam nieuwe single
Davina Michelle beheerst al maanden de hitlijsten met haar nummer 'Het Duurt te lang'. En dus zijn de verwachtingen hoog gespannen voor een nieuwe single. Nu kan ze ons daar eindelijk meer over vertellen

Opmerkelijk: Dit is waarom de royals geen gordels dragen
Twee dagen na het ongeluk werd de 97-jarige Prins Philip alweer opnieuw zonder gordel in de auto gespot. Dat is natuurlijk opmerkelijk! Volgens voormalig bodyguard Simon Morgan dragen de Britse royals vaker geen gordel omdat ze dan snel kunnen ontsnappen bij gevaarlijke situaties. Volgens onze royalty-deskundige Marc van der Linden geldt dit verhaal ook in Nederland, ook prinses Beatrix draagt nooit een gordel.

Wat is er gebeurd met voetballer Emiliano Sala?
Maandagavond verdween een vliegtuig met aan boord voetballer Emiliano Sala van de radar. De ex-vriendin van de spits zegt nu dat zij niet gelooft dat de verdwijning een ongeluk is.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie