Uitzending
RTL Boulevard - 23-1-2019

23-1-2019

RTL Boulevard

574 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Amalia en Alexia fan van Britt Dekker
Op 12 april zijn weer de Koningsspelen. Een dag waarop basisschoolleerlingen samen met de Koninklijke familie de sportlegging uit de kast trekken voor een middagje zweten. Vandaag was de kick-off en Britt Dekker is dit jaar voor het eerst betrokken bij het evenement.

Lieke van Lexmond is blij dat 2018 voorbij is
Lieke van Lexmond zat afgelopen jaar flink in de lappenmand, dat liet ze onlangs weten op Instagram. Dat komt door een probleem met haar schildklier.

Ajacied Frenkie de Jong voor duizelingwekkend bedrag naar FC Barcelona
Frenkie de jong is met zijn 21 jaar waarschijnlijk nu al de grootste Nederlandse voetbaltransfer uit de geschiedenis. De sterspeler zou voor 90 miljoen euro getekend hebben bij het befaamde Barcelona. Maar wie is de gouden belofte met de bal nu echt?

Olcay roept op om sokken te doneren
Het cabaretduo Veldhuis en Kemper en NH radio zijn goed op weg met de actie om sokken in te zamelen voor daklozen. Gisteravond zaten ze bij RTL Late Night om te vertellen over de inzameling en ook onze eigen Olcay draagt haar steentje bij.

Deze nieuwe Nederlandse serie schept hoge verwachtingen
Vanaf morgen is er op NPO 1 een nieuwe serie te zien, namelijk Oogappels. Will Koopman, bekend van Gooische Vrouwen stort zich op de regie en heeft onder andere Jeroen Spitzenberger en Bracha van Doesburg gestrikt. De serie gaat over de puberteit en hoe verschillende gezinnen hiermee omgaan.

Kopschopper Spijkenisse: 'Het gaat te ver'
De videobeelden van de mishandeling van de veertienjarige Tommy uit Spijkenisse gingen de afgelopen dagen viral. De daders werden dit weekend opgepakt, weer vrijgelaten en inmiddels is er een heksenjacht op de kopschoppers geopend.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie