Uitzending
RTL Boulevard - 31-1-2019

31-1-2019

RTL Boulevard

413 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Michiel Vos is er zeker van: 'Michael Jackson is een pedofiel'
Michiel Vos is de allereerste Nederlander die de spraakmakende documentaire over Michael Jackson heeft gezien. In Leaving Neverland wordt hij niet alleen de King of Pop genoemd, maar ook een grote pedofiel.

Loiza Lamers hoopt dat haar haartransplantatie als voorbeeld wordt gezien
Voor topmodellen ligt de lat om er beeldschoon uit te zien torenhoog. En dus gaan ze ook steeds verder om die look te perfectioneren. Model Loiza Lamers onderging onlangs zelfs een haartransplantatie.

Prinses Beatrix viert haar 81ste verjaardag
Prinses Beatrix blaast vandaag 81 kaarsjes uit. Marc van der Linden weet hoe zij haar verjaardag viert.

RVD ontkent belastingontduiking koningin MŠxima
De Rijksvoorlichtingdienst ontkent de belastingontduiking van koningin MŠxima in ArgentiniŽ en meldt dat MŠxima de in haar geboorteland geldende belastingwetten en regelgeving respecteert. De betrokken autoriteiten zouden dit hebben bevestigd.

Ophef om optreden TiŽsto in Saoedi-ArabiŽ
TiŽsto heeft vanavond een goed betaalde schnabbel in Saoedi-ArabiŽ. Maar tegen welke prijs? Mensenrechtenorganisatie Amnesty International is niet blij en terreurorganisatie IS dreigt met een aanslag.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 31 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie