Uitzending
RTL Boulevard - 23-9-2015

23-9-2015

RTL Boulevard

900 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Duo Chicks love Food veroveren kookland
Chicks love Food, dat zijn twee meiden met een razend populaire foodblog waarop ze ons trakteren op allerlei heerlijke recepten. Maar ze schrijven ook kookboeken en dat zijn regelrechte bestsellers.

De drijvende krachten achter de Nederlandse modellen
De fashionweeks zijn in volle gang en de Nederlandse modellen zijn op dit moment bijzonder populair op de catwalks. Maar al die topmodellen komen er niet op eigen houtje. Elk model heeft haar eigen agent en die spelen een grote rol achter de schermen. Zo ook Micha Krijger, die Maartje Verhoef groot heeft gemaakt.

Nederlandse Vogue Man is een feit
Elke maand kunnen de vrouwen van Nederland zich verheugen op een keur aan modebladen, maar voor de man is er niet veel.

Ryan Marciano laat zoontje zien
DJ Ryan Marciano mocht vorige week zijn eerste kindje verwelkomen. De geboorte van zoontje Zen ging van een leien dakje en vandaag mochten we op babybezoek.

Robert de Niro op stage bij Anne Hathaway
Een stagiair op de werkvloer, is niets nieuws, maar eentje van 70 jaar oud wel. In The Intern komt Robert de Niro erachter dat hij te weinig pensioen heeft en dus weer aan het werk moet. De enige kans die hij krijgt is een stage bij een fashionwebsite, met Anne Hathaway als stagebegeleider. Wij spraken de twee in New York.

Media duiken massaal op Douwe Bob
Douwe Bob gaat voor goud op het Songfestival volgend jaar, maar na de aankondiging gisteravond krijgt hij veel over zich heen...

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie