Uitzending
RTL Boulevard - 29-9-2015

29-9-2015

RTL Boulevard

1274 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Miljuschka Witzenhausen bundelt straatgerechten in boek
Het was een culinaire zomer voor Miljuschka Witzenhauzen. De foodblogger en presentatrice reisde voor 24Kitchen rond door Amerika en zag zo ongeveer alle foodtrucks. Omdat ze niet genoeg krijgt van al het eten heeft ze nu alle recepten van de straat gebundeld in een kookboek.

Nederlandse meubelontwerper Piet Hein Eek gaat internationaal
Piet Hein Eek is een van de meest bekende meubeldesigners van ons land. Maar na vandaag gaan ze hem ook buiten onze grenzen leren kennen. Want wij hebben een bijzondere wereldwijde primeur: Piet gaat aan de slag voor IKEA.

Winonah: Lancering collectie geeft onwerkelijk gevoel
Nederland is weer een modeontwerpster rijker: Winonah de Jong, de vrouw van voetballer Nigel de Jong, presenteerde haar eerste collectie in Milaan. Maar als je misschien denkt: daar heb je d'r weer een met een uit de hand gelopen hobby, dan heb je het mis!

Entertainment Snacks dinsdag 29 september
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Ferry Doedens schaamde zich voor zijn cocaïneverslaving
Ferry Doedens is inmiddels alweer een paar weken hard aan het werk nadat hij aan de andere kant van de wereld aan zichzelf werkte. Vanavond doet hij in Van Der Vorst Ziet Sterren voor het eerst een boekje open over zijn verslaving.

Huilende Roy Donders: Ik wil fans niet teleurstellen
De afgelopen jaren kende Roy Donders bijna alleen maar succes, maar de pailletten-fetisjist heeft nu een flinke tegenslag te verwerken. De theatertour die de krullenbol zo groots aankondigde gaat niet door wegens een overvolle agenda.

Sterrencast straalt in The Martian
Deze week was de planeet Mars volop in het nieuws: er zou toch water -en dus misschien leven - op deze planeet te vinden zijn. Wie er ook te vinden was, was Matt Damon: hij speelt in The Martian een astronaut die dood wordt gewaand, en daardoor moederziel alleen achterblijft op de eenzame planeet.

Gerard Ekdom kan niet wachten tot eerste ochtendshow
Nog een paar dagen kan Gerard Ekdom uitslapen. Aanstaande maandag start de radio-dj met zijn ochtendshow op NPO Radio 2. Twee maanden niet achter de microfoon staan ging de muziekgoeroe niet in de koude kleren zitten, dat vertelt hij aan RTL Boulevard.

Géza Weisz megatrots op internationaal succes film Wiplala
Vorig jaar draaide de film Wiplala naar het boek van Annie M.G Schmidt in de Nederlandse bioscopen. De rolprent is vanaf nu ook te zien in Estland. Hoofdrolspeler Géza Weisz was gisteren aanwezig bij de première en daar kon de acteur rekenen op een heldenontvangst. "Het was krankzinnig. Ik werd als een soort actieheld ontvangen", vertelt Géza aan RTL Boulevard. "Het leeft hier nog veel meer dan in Nederland."

Streetlab snapt nominatie Televizier-Ring zelf wél
Gisteravond werden de drie overgebleven genomineerden voor de Televizier-Ring onthuld en daar was het redelijk onbekende Streetlab één van. "Nog nooit van Streetlab gehoord? U bent niet alleen", kopte het AD vandaag. Het NPO3-programma trekt wekelijks niet bijzonder veel kijkers, maar door grappige oproepen en slimme verwijzingen hebben de vier programmamakers toch veel stemmen kunnen winnen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 29 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie