Uitzending
RTL Boulevard - 16-9-2015

16-9-2015

RTL Boulevard

1096 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kim-Lian en Dirk samen Thuis op Zondag
Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg storten zich vanaf aanstaande zondag in een nieuw avontuur met het SBS programma Thuis op Zondag. Ze vullen daarmee het gat dat Carlo en Irene hebben achtergelaten na 15 jaar Life4You bij concurrent RTL4. Een hele uitdaging voor het nieuwe duo.

Frans Bauer in Twitter-fittie met T-Mobile
Frans Bauer is vanmiddag in een twitter fttie beland met ene Jacob, een medewerker van T-Mobile die het nodig vond om de zanger publiekelijk belachelijk te maken.

Felix van Lost Frequencies leeft zijn droom
Dankzij twee wereldhits vliegt Lost Frequencies nu de hele wereld over. Deze dance-act bestaat uit slechts 1 dj: de 21-jarige Belg Felix De Laet, die voor zijn laatste single hulp kreeg van de Nederlandse zanger Janieck Devy. Wij spraken de twee kersverse wereldsterren.

Besloten afscheid Joost Zwagerman
Familie, vrienden en fans hebben vandaag afscheid genomen van de geliefde schrijver Joost Zwagerman.

RTL Late Night en SynDROOM kanshebbers Televizier-ring
Er kan nog maar anderhalve week gestemd worden op de Televizier Ring, dus bij de programma's die daarvoor in de race zijn, begint te spanning zo langzamerhand op te lopen...

Glossy magazine voor mensen in seksindustrie
Voor mensen die werken in de seksindustrie is nu een glossy magazine verschenen: The Sex Worker. Met daarin ook aandacht voor de juridische aspecten van dit vak. We spraken advocaat Richard Bouwman die veel sekswerkers bijstaat.

Koen Everink doet boekje open over Badr Hari
Vandaag weer een belangrijke dag voor Badr Hari. Het OM vertelde welke eis ze hebben bedacht e?n het slachtoffer Koen Everink deed zijn woordje in de rechtszaal.

Zussen Willem Holleeder moeten getuigen in rechtbank
Vandaag was er nieuws uit de rechtbank waar Willem Holleeder terecht staat.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 16 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie