Uitzending
RTL Boulevard - 15-12-2023

15-12-2023

RTL Boulevard

393 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Janke Dekker, de echtgenoot van Tom Egbers, vertelt over de ernstige hartproblemen van haar man na het verwoestende Volkskrant-artikel. -De Top 2000 van 2023 is bekend. -Johan Derksen niet vervolgd voor uitspraken in Vandaag Inside. -Vooruitblik op The Masked Singer.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Els oog in oog met de moordenaar van haar broer: 'Mijn hart brak'
Haar broer Fred werd bijna tien jaar geleden in koelen bloede vermoord, maar ondanks al haar woede en verdriet wilde Els van der Naalt zijn moordenaar recht in de ogen aankijken. Ze maakte gebruik van het herstelrecht. Het gesprek hielp haar om verder te kunnen met het leven. Ze vergaf hem, leerde de mens achter de daad kennen, maar boven dat alles: ze niet met wrok zitten.

Bettina Holwerda en Jim Bakkum slaan handen ineen voor romantisch filmproject: 'Te leuk'
Werken met je partner, is niet voor iedereen dat zo leuk als het lijkt. Maar voor Jim Bakkum (36) en Bettina Holwerda (44), die elkaar nota bene leerden kennen door een musical die ze samen deden, is er bijna niets leukers! Dit keer zijn de geliefdes samen te horen in de film 'Teddy's Kersfeest'.

Prins Harry en Meghan gekroond tot 'grootste losers' van Hollywood: 'Ze worden uitgekotst'
2023 was nou niet bepaald het jaar van Harry (39) en Meghan (42). Er was veelal negatieve publiciteit rondom hun verbroken Spotify-deal, ze werden achtervolgd door paparazzi in New York en de band tussen Harry en zijn familie lijkt onherstelbaar beschadigd. En om daar nog even een schepje bovenop te doen, zijn ze nu gekroond tot de 'grootste losers' van Hollywood.

Déze BN'ers worden omgetoverd tot musicalsterren in Stars on Stage
BN'ers zingend in een pinguïnpak, BN'ers met andere 'beste zangers' of BN'ers die zingen met hun familieleden. Je zou denken dat alle programma's met sterren én zang de revue zijn gepasseerd. Maar in het nieuwe RTL programma 'Stars on Stage' worden Bekende Nederlanders opgeleid tot musicalster. Wij maken de kandidaten bekend!

Jeroen Snel blikt vooruit op slotafleveringen The Crown: 'Traantje weggepinkt'
Na vandaag is het echt gedaan met 'The Crown'. De laatste zes afleveringen van het allerlaatste seizoen zijn nu te zien op Netflix. En waar we in het vorige deel al afscheid namen van prinses Diana, krijgt Queen Elizabeth nu nog meer verliezen te verwerken in dit allerlaatste deel. Wij spraken de makers achter deze duurste serie ooit gemaakt...

Robert ten Brink belooft minimaal één extra seizoen All You Need Is Love te maken
Naast de kerstman is er één ander persoon die druk heeft rondom de feestdagen en dat is Robert ten Brink (68). Met de feestdagen in aantocht zit de presentator namelijk middenin het filmen van zijn 'All You Need' in Kerstspecial. Aran sprak Dr. Love tussen de opnames door van toch wel de meest iconische scène van het programma.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie