Uitzending
RTL Boulevard - 23-10-2013

23-10-2013

RTL Boulevard

1278 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Naaktshoot hoog op to do lijst Marly van der Velden
Het gaat lekker met Marly van der Velden. Als Nina schittert ze al jaren in GTST en vanaf zaterdag is ze te zien in de serie Verliefd op Ibiza. En alsof dat nog niet genoeg is, belooft ze iedereen een zalige Kerst door naakt te poseren voor het decembernummer van de Playboy.

Heleen Mees donderdag voor de rechter in New York
Econome Heleen Mees staat morgen voor de rechter in New York vanwege stalking van haar ex-minnaar. Met een beetje pech hangt de uitgesproken powerfeministe zelfs een gevangenisstraf boven het hoofd. Maar wanneer is er nou sprake van stalking?

Kim Kardashian en Kanye West verloofd
Realityster Kim Kardashian kreeg deze week het verjaardagscadeau van d'r leven. Ruim vier maanden na de geboorte van dochter North ging rapper Kanye West op z'n knieen.

Ambulancebroeder schrijft boek over geweld tegen hulpverleners
Het beroep van ambulancebroeder is een en al hectiek en adrenaline, zeker nu blijkt dat de hulpverleners zelf ook steeds vaker slachtoffer worden van geweldsincidenten...

Britse prins George gedoopt
Vandaag was de grote dag van de kleine prins George, hij werd namelijk, in een schattig jurkje, gedoopt op St. James's Palace.

The Taste beproeving voor Herman den Blijker
Het wordt nu al The Voice of Holland onder de kookprogramma's genoemd. Het nieuwe programma van Herman den Blijker en Robert Kranenbrog: The Taste.

Duitse Holleeder zoekt heil in Nederland
De Duitse crimineel Thomas Drach zou op weg zijn naar Nederland. Hij ontvoerde in 1996 een tabaksmiljonair en streek daarbij maar liefst 15 miljoen euro op. Maandag werd hij vrijgelaten, maar het losgeld is nog altijd foetsie.

Mariska van Kolck gaat volle kracht vooruit
Mariska van Kolck kijkt na een moeilijke periode niet meer achterom, maar gaat met volle kracht vooruit. Naast haar rol in 'Sonneveld de musical' en haar deelname aan Welkom bij de Kamara's, brengt ze ook een nieuw studio-album uit.

John van den Heuvel treft schikking met advocaten om maffiamaatje
John moest zich vandaag melden vanwege een kort geding over onder andere de term maffiamaatje.

Sylvie feliciteert Rafael en Sabia met zwangerschap
Het babynieuws van Sabia en Rafael van der Vaart houdt de gemoederen nog altijd bezig. Alle ogen zijn voornamelijk gericht op Sylvie... want wat vindt zij er eigenlijk allemaal van?

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie