Uitzending
RTL Boulevard - 16-1-2018

16-1-2018

RTL Boulevard

504 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rick drinkt een selfieccino met Gordon
De bakkies van Gordon vliegen over de toonbank, maar de ondernemer blijft zich vernieuwen. Aan onze Rick de eer om een wel heel persoonlijke koffie te proeven.

Robin van Persie keert terug naar Feyenoord
Vandaag maakt Feyenoord tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend dat verloren zoon Robin van Persie, terugkeert bij zijn ouwe clubbie. De definitieve come back van de spits hangt al dagen in de lucht maar nu lijkt de kogel door de kerk.

Opmerkelijke stijging in aangiftes cybercrime
De Amsterdamse politie ziet sinds kort een opmerkelijke stijging in aangiftes door nietsvermoedende slachtoffers van cybercrime oplichting. Zij verliezen grote sommen geld en de Amsterdamse politie is dat nu beu.

De premire van Taal is zeg maar echt mijn ding
In de bestseller 'Taal is zeg maar echt mijn ding' van Paulien Cornelisse worden hedendaagse uitspraken op de hak genomen. In de film is dat niet anders, gisterenavond ging de film in premiere!

Jamie Oliver moet 16 restaurants sluiten
Jamie Olivers imperium verkeert in zwaar weer. De inkomsten van een aantal van zijn retaurants lopen zo ver terug dat ze op de lijst staan om gesloten te worden.

Barbie opgenomen vanwege overmatig drugsgebruik
Uit een verklaring van de familie van Barbie aan RTL Boulevard blijkt wat er met Samantha aan de hand is.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 16 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie