Uitzending
RTL Boulevard - 11-1-2018

11-1-2018

RTL Boulevard

540 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wanted: Peter R. de Vries
In een uitzending van Opsporing Verzocht kwam wel een heel bekend gezicht voorbij. Een verdachte lijkt sprekend op onze Peter R. de Vries. De missdaadverslaggever reageert op zijn look-a-like. Had Peter een alibi?

Wat verdien je?
In een nieuw programma onderzoekt Astrid Joosten wat Nederlanders verdienen. Van presentator tot ambulancebroeder, allerlei beroepsgroepen komen aan bod. En dat levert interessante feitjes op.

Julia H. veroorzaakt dodelijk ongeluk door epilepsie
Julia H. heeft epilepsie en veroorzaakte daardoor meerdere ongelukken. Een met dodelijke afloop. John legt uit hoe het kan dat deze vrouw gewoon een rijbewijs heeft.

Hoger beroep miljoenenjacht zaak
De banketbakker die van de zenuwen te vroeg op de knop drukte bij Miljoenenjacht, liep daardoor mogelijk de hoofdprijs van vijf miljoen euro mis. Nadat de rechter eerder oordeelde dat zijn verlies terecht was, gaat hij nu in hoger beroep.

Hoe gezond is Donald Trump?
Morgen moet de president zijn eerste grootse medische test als president ondergaan. Maar hoe gezond is een man die het liefst alleen maar fastfood naar binnen werkt?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie