Uitzending
RTL Boulevard - 19-1-2018

19-1-2018

RTL Boulevard

530 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Acne hoef je niet meer te verbergen
De perfecte huid is nog altijd; puist-vrij, glad en zacht. Maar dat lijkt in 2018 achterhaald, want het showen van je acne wordt in het nieuwe jaar d trend.

Yolanthe over haar nieuwe avontuur in Qatar
Wesley en Yolanthe zijn vorige week verhuisd naar Qatar. Waar Wes al druk is met het opstarten en afsluiten van zijn nieuwe voetbalcarriere vloog Yolanthe alweer naar Nederland!

Ali B: Mijn acteerambities zijn nu wel geboren
Seks, drugs en schietpartijen zijn aan de orde van de dag in de nieuwe gangsterfilm Patser. Ali B stapt voor zijn rol van zijn comfortabele knuffelzone in de schoenen van een heuze Mocrogangster.

Vrienden van Amstel LIVE viert 20-jarig jubileum
De Vrienden van Amstel viert dit jaar zijn 20ste verjaardag en dat betekent een grote reunie van de muzikale vrienden. Ronald Molendijk ging op zoek naar de surprise act.

Peter R. De Vries: Er zaten kinderen vastgeketend
Ze zijn sinds deze week het gesprek van de dag in Amerika: de familie Turpin. Decennialang verwaarloosde en mishandelde het Amerikaanse echtpaar David en Louise Turpin 12 van hun 13 kinderen en niemand, maar dan ook niemand had iets in de gaten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 19 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie