Uitzending
RTL Boulevard - 11-9-2020

11-9-2020

RTL Boulevard

313 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gruwelijke ontdekking gedaan in woonwagenkampmoord
In maart van dit jaar wordt in een woonwagenkamp in het Utrechtse Cothen, de 50-jarige Mike Goedhart, 's ochtendsvroeg vermoord. Het heeft er alle schijn van dat zijn vrouw, Truitje R., haar bloedeigen dochter en diens vriend deze moord op hun geweten hebben. In een stiekem opgenomen gesprek doet Truitje een boekje open over de moord op haar man en vandaag staat ze voor de rechter.

Jim Bakkum grapt: 'Yolanthe zoent beter dan Barbara Sloesen'
Na het succes van de film Zwaar Verliefd kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De opnames voor dit tweede deel zijn vandaag zo goed als afgerond en dus gingen wij even poolshoogte nemen hoe het er aan toe ging, bij de cast, onder wie de hoofdrolspelers, Jim Bakkum en Barbara Sloesen.

Heftige beelden van busje dat op politieauto inrijdt
Een heftig incident vannacht op het Muntplein in Amsterdam. Rond half 5 reed een busje tot 3 keer toe in op een politie-auto, waar nog 2 agenten in zaten. Pas na waarschuwingsschoten, en pas nadat het busje in brand vloog kon de verdachte met pepperspray worden overmeesterd.

Peter R. de Vries: "We moeten het AD de Fabeltjeskrant noemen"
Nog altijd heerst er bloedbonje†tussen Peter R. de Vries en het Algemeen Dagblad. Het draait allemaal om een vermeende brief van het Openbaar Ministerie aan de Amsterdamse Deken over de voormalig kantoorgenoot van Peter, Khalid Kasem. AD wilde een reactie van Peter over die brief, maar Peter vroeg zich af of de brief wel bestond. Nu laat het AD weten dat ze de brief inderdaad nooit in handen hebben gehad. Hij zou aan hun journalisten geciteerd zijn door een betrouwbare bron. Het OM liet al eerder weten dat de brief niet bestond. We spraken Peter hier vandaag.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 11 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee