Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 21-4-2013

21-4-2013

RAYMANN!

1238 x bekeken | 0 reacties
6
Tante Es ontvangt radio-dj en tv-presentator Gerard Ekdom! Hij is te horen op 3FM en Radio 6 en te zien in Toppop 3 en Fort Boyard. Vorig jaar werd zijn talent nog beloond met de Televisier Talent Award. De afgelopen jaren maakte hij zich sterk voor 3FM Serious Request.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen politicus Hero Brinkman.

In de Identiteit van Nederland is het podium voor presentatrice Sylvana Simons.

Quintis gaat in Quintis’ Teletijdmachine terug naar het jaar 1951. Het geboortejaar van presentator Henny Huisman! We keken allemaal naar zijn Soundmixshow en Mini Playbackshow – Quintis bespreekt het succes van deze shows met de ‘vader’ van de talentenjachten op televisie!

Dit seizoen heeft de show een nieuw programma-onderdeel: ‘Ken je ABC’ met Edsel. Deze nieuwe quiz staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar hoe is het gesteld met de kennis over de eilanden?

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 21 april door NTR. Te gast waren Gerard Ekdom, Henny Huisman, Hero Brinkman en Sylvana Simons. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie