Uitzending
RAYMANN! - 31-3-2013

31-3-2013

RAYMANN!

1274 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week komt televisiekok Rudolph van Veen op bezoek bij Tante Es. Als Meesterkok en Meesterpatissier heeft Rudolph verschillende internationale prijzen gewonnen. Hij werd bij het grote publiek bekend door de programma’s Life & Cooking en Life 4 You. Rudolph is sinds een paar jaar te zien in verschillende kookprogramma’s op het crossmediale platform 24Kitchen.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een beleidsbepaler / opiniemaker, die hij een aantal vragen stelt. Deze week is het de beurt aan de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma.

Jörgen geeft je een voorproefje van een theaterproductie, concert, festival, dansvoorstelling; kortom: tips voor je agenda! Deze week aandacht voor RE:Definition; avonden waarbij poëzie, jazz, hiphop en blues bij elkaar komen. Het podium is voor FunX-deejay en ‘spoken word’ artieste Shay Kreuger.

Deze week gaat Quintis terug naar het jaar 1990. Hij leert meer over Herman; de eerste stier ter wereld die is geboren uit genetische manipulatie.

De quiz ‘Ken je ABC’ met Edsel staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar hoe is het gesteld met de kennis over de eilanden? Edsel test het bij mensen in de zaal. En Coassistencia is deze week ook weer terug!

Zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit. Deze week hebben ze het over de bankencrisis op Cyprus.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 31 maart door NTR. Te gast waren Rudolph van Veen en Annemarie Jorritsma. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie