Uitzending
RAYMANN! - 3-3-2013

3-3-2013

RAYMANN!

1242 x bekeken | 0 reacties
8
Actrice Carry Tefsen neemt deze week plaats op de stoel naast Tante Es.

Het grote publiek kent haar van de tv-series Zeg ‘ns Aaa, ‘t Schaep met de 5 Pooten en diverse musicals en films. Sinds januari dit jaar speelt zij Opoe Withof in ‘t Schaep in Mokum. Naast actrice is zij ook kunstschilder. Tante Es begint ook bij haar met de bekende vraag “Wie is je vader, wie is je moeder?”

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een beleidsbepaler / opiniemaker, die hij een aantal vragen stelt. Deze week is het de beurt aan oud-voetbalscheidsrechter Mario van de Ende.

In RAYMANNs Agenda deze week Naturally 7! Deze Amerikaanse groep staat bekend om hun ‘Vocal Play’; de leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

Quintis bezoekt en onderzoekt iedere week een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Deze week gaat Quintis met Ad Visser terug naar het jaar 1985, naar de hoogtijdagen van het tv-programma Toppop.

De Pappies bespreken zoals iedere week de actualiteit. Deze keer aandacht voor het Koningsboek!

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 3 maart door NTR. Te gast waren Ad Visser en Carry Tefsen. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie