Uitzending
RAYMANN! - 29-9-2013

29-9-2013

RAYMANN!

1990 x bekeken | 0 reacties
7
Tante Es ontvangt deze uitzending niemand minder dan Gerard Joling! Een gast die verder bijna geen introductie behoeft. Hij is al jaren bekend als solo zanger en als lid van De Toppers. Dit jaar had hij nog twee nummer 1 hits in de Single Top 100 en presenteerde hij Sterren Dansen op het IJs en Vliegende Hollanders. Tante Es stelt ook hem de bekende vraag: “Wie is je vader, wie is je moeder?”

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een prominent persoon, die hij een aantal vragen stelt. Daarnaast stelt onze razende reporter Shay Kreuger vragen aan mensen op straat! Deze zondag, een paar dagen voor Werelddierendag, is het de beurt aan presentator / dierenkenner Martin Gaus!

Quintis Ristie gaat in Quintis’ Provincietour deze week naar naar Gelderland en bezoekt weervrouw Amara Onwuka in Wageningen! Ze presenteert het weer op RTL4 en werkte voor verschillende lokale omroepen, waaronder Omroep Gelderland.

Deze zondag spelen we natuurlijk ook Ken je ABC met Edsel en de Pappies bespreken de actualiteit.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 29 september door de NTR. Te gast waren Gerard Joling en Martin Gaus. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie