Uitzending
RAYMANN! - 11-10-2008

11-10-2008

RAYMANN!

1792 x bekeken | 0 reacties
6
Op de veranda bij Tante Es zit judoka Deborah Gravenstijn. Tijdens de afgelopen zomerspelen in Peking won ze zeer verrassend de zilveren medaille in de categorie tot 57 kilogram.

In 2 culturen op een kussen (daar slaapt Raymann tussen) test Raymann of liefdesrelaties tussen mensen van verschillende komaf culturen verbindt. Of is zo'n relatie juist extra lastig? Vandaag cosmetisch arts Robert Schoemacher en zijn Italiaanse vrouw Claudia. Met straatinterviews door Quintis Ristie.

In Groeten uit Marokko gaat Rachid Larouz (de voormalige hulp van Slager Achmed) in zijn geboorteland Marokko op zoek naar bijzondere en alledaagse zaken. Dit keer: Autopech.

Verder is er een optreden van rapper Typhoon met de jazzformatie New Cool Collective, test Achmed de Slager weer een sollicitant die geschikt is om zijn nieuwe slagerszoon te worden en heeft Raymann contact met Verslaggever Wilfried Wijntak over de internationale financiële crisis.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 11 oktober door de NPS. Te gast waren Robert Schoemacher en Deborah Gravenstijn. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie