Uitzending
RAYMANN! - 13-9-2008

13-9-2008

RAYMANN!

1876 x bekeken | 0 reacties
5
In Twee culturen op een kussen (daar slaapt Raymann tussen) test hij of liefdesrelaties tussen mensen van verschillende komaf culturen verbindt. Of is zo'n relatie juist extra lastig? In deze aflevering zijn journalist en presentator Willibrord Frequin en zijn Iraanse vrouw Susan Rastin te gast.

Groeten uit Marokko biedt reportages gepresenteerd door Rachid Larouz, die in zijn geboorteland Marokko op zoek gaat naar bijzondere en alledaagse zaken. Hij gaat langs bij de traditionele slager.

Verder is de eerste gast van Tante Es cabaretier Bert Visscher, die uitverkochte theaterzalen trekt met zijn show Stoffe Jongens. Ook Achmed de Slager is weer van de partij. Hij gaat op zoek naar een nieuwe hulp. Wekelijks test hij sollicitanten in zijn islamitische slagerij op hun techniek en vakkennis. De livemuziek komt zaterdag van de Europese reggaeband Ziggi and the Renaissance Band, die het nummer Gonna Leave You voor het eerst op de Nederlandse televisie vertolken. Hun tweede album In Transit wordt binnenkort wereldwijd uitgebracht bij het grootste Jamaicaanse recordlabel VP/Greensleeves. Verder de beste muziek en de quiz Rood Wit Blauw. Afl.1.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 13 september door de NPS. Te gast waren Bert Visscher en Willibrord Frequin. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie