Uitzending
RAYMANN! - 25-10-2008

25-10-2008

RAYMANN!

1361 x bekeken | 0 reacties
4
Muziek van de Engelse rocksensatie Kaiser Chiefs. Ze spelen van hun onlangs verschenen album Off with their Heads de eerste single Never miss a Beat.

Op de veranda bij Tante Es komt langs zanger en musicalster Ben Cramer.

In 2 culturen op een kussen (daar slaapt Raymann tussen) test Raymann of liefdesrelaties tussen mensen van verschillende komaf culturen verbindt. Of is zo'n relatie juist extra lastig? Met actrice/schrijfster Elle van Rijn en haar man Kaja Wolffers, regisseur.

In Groeten uit Marokko gaat Rachid Larouz (de voormalige zoon van Slager Achmed) in zijn geboorteland Marokko op zoek naar bijzondere en alledaagse zaken. Dit keer: fietsen in Marokko.

Verder test Achmed de Slager weer een sollicitant die geschikt is om zijn nieuwe slagerszoon te worden en heeft Raymann contact met de Rotterdams/Antilliaanse stadwacht Edsel over de nieuwe burgemeester van Rotterdam: Aboutaleb.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 25 oktober door de NPS. Te gast waren Ben Cramer en Elle van Rijn. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie