Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 10-3-2013

10-3-2013

RAYMANN!

689 x bekeken | 0 reacties
4
Comedian Roué Verveer neemt deze week plaats op de stoel naast Tante Es. Hij is bekend van zijn theatershows en als lid van de cabaretgroep ‘Carribbean Combo’. Hij deed onderzoek naar zijn stamboom in het programma ‘De Slavernij’. Logisch dan ook dat Tante Es ook hem haar bekende vraag stelt: “Wie is je vader, wie is je moeder?”

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een beleidsbepaler / opiniemaker, die hij een aantal vragen stelt. Deze week is het de beurt aan presentator en de baas van Omroep MAX, Jan Slagter.

In Identiteit van Nederland geven rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen hun visie op het Nederland van nu. Deze week is het podium voor popmuziek-expert Leo Blokhuis.

Quintis bezoekt en onderzoekt iedere week een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Deze week onderzoekt Quintis het leven en werk van Antoni van Leeuwenhoek, de grondlegger van de microbiologie. Wat heeft zijn uitvinding, de microscoop, betekend?

Zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit. Deze keer begeven ze zich op het pad van online dating voor ouderen.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 10 maart door NTR. Te gast waren Roue Verveer, Leo Blokhuis en Jan Slagter. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie