Uitzending
Radar - 9-1-2006

9-1-2006

Radar

1495 x bekeken | 0 reacties
6
Contactlensvloeistof van het Kruidvat
Radar ontving honderden klachten over de nieuwe contactlensvloeistof van het Kruidvat. Rode en geÔrriteerde ogen zijn het gevolg. Sommige mensen kunnen zelfs geen lenzen meer verdragen. Is het Kruidvat bereid om deze consumenten tegemoet te komen? Maandag reageert de directeur in de studio.

Belspelletjes
Belspelletjes brengen flink veel geld in de la voor zenders. Maar per 1 januari 2006 is er paal en perk gesteld aan deze belspelletjes. Houden de zenders zich aan deze gedragscode of wordt deze met voeten getreden? SP-kamerlid Jan de Wit, die jaren heeft gestreden om belspelletjes te verbieden, geeft tekst en uitleg.

Loden Leeuw
Aandacht voor de Loden Leeuw, die 16 januari wordt uitgereikt. Inmiddels zijn er al ruim 20.000 stemmen uitgebracht. In beide categorieŽn zijn de vijf meest gekozen reclamespotjes geselecteerd. Deze zijn te zien in de uitzending.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 9 januari door de TROS. Te gast was Jan de Wit. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie