Uitzending
Radar - 6-4-2009

6-4-2009

Radar

1161 x bekeken | 0 reacties
5
Klachten Telfort
De telefoon gaat over, maar als er wordt opgenomen, is de lijn dood. E-mail ontvangen of lezen is onmogelijk omdat het internet het voor de zoveelste keer niet doet. Rekeningen ontvangen van een ander of betalen voor diensten die niet geleverd worden. Het zijn bekende problemen voor klanten van Telfort. We krijgen veel klachten binnen over deze provider en nemen de proef op de som. Meer dan 50 consumenten doen mee aan de Telfort Belactie in een laatste poging om hun problemen binnen twee weken op te lossen. In Radar het resultaat. Komt Telfort de gedane beloftes na? Worden de problemen nou eindelijk opgelost? En lukt het de provider om binnen twee weken van boze klanten tevreden consumenten te maken?

Slimme meters
Als de Eerste Kamer aanstaande dinsdag voor de invoering van de slimme meter kiest, heeft elk huishouden over een paar jaar verplicht zo'n slimme energiemeter in huis. Weigering van een slimme meter is een economisch delict waar zelfs gevangenisstraf op kan staan. Maar is deze invoering ook voordelig voor de consument? Wat zijn de huidige praktijkervaringen en wat wordt er nou daadwerkelijk bespaard met zo'n slimme meter?

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 6 april door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee