Uitzending
Radar - 27-10-2008

27-10-2008

Radar

1621 x bekeken | 0 reacties
6
Ziggo
Sinds de zomer regent het klachten over kabelbedrijf Ziggo. Klanten zitten weken zonder telefoon, ze kunnen niet op internet of de verhuizing wordt niet goed doorgegeven bij het kabelbedrijf. Maar de meeste klachten gaan over de klantenservice. Door lange wachttijden is deze slecht te bereiken. Als je al iemand te pakken krijgt, worden er loze beloftes gedaan en de problemen worden vaak niet opgelost. Antoinette Hertsenberg mocht een hele dag een kijkje nemen achter de schermen bij Ziggo. Wat is daar nu het probleem? En belangrijker, hoe gaat Ziggo de problemen oplossen?

Gehoorapparaten
Nederland telt ruim 1,5 miljoen slechthorenden en daarnaast nog veel mensen die gebaat zouden zijn bij een hoortoestel. Maar waar moet uw hoortoestel aan voldoen en hoe is het gesteld met de voorlichting van verschillende audiciens? Een bezoek aan verschillende audiciens en u ziet de uitslag.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 27 oktober door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie