Uitzending
Radar - 26-5-2008

26-5-2008

Radar

908 x bekeken | 0 reacties
6
Warmste douche 2007/2008
Er is dit jaar massaal gestemd op de vijf genomineerden voor de warmste douche 2007/2008. Radar maakt de winnaar bekend en zet daarmee de verlener van de beste service van het afgelopen televisieseizoen extra in het zonnetje.

Woekerpolissen
Duizenden mensen hebben inmiddels de Radar Woekerpolis 2008 ingevuld. Hierdoor heeft Radar een uitgebreide analyse kunnen maken van de verschillende polissen. Een presentatie van opzienbarende uitkomsten.

Movertest
Het kampeerseizoen is losgebarsten en dat betekent ook dat de trotse bezitter van de caravan er weer op uit trekt. Steeds meer mensen laten onder hun caravan een zogenaamde mover bouwen. Met deze op afstand bestuurbare motor wordt de caravan met een druk op de knop op de juiste plek gezet. Radar test samen met het artiestenduo Lucas en Gea vijf movers.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 26 mei door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee