Uitzending
Podium Witteman - 16-2-2020

16-2-2020

Podium Witteman

622 x bekeken | 0 reacties
6
In zijn Jonge Helden-rubriek ontvangt Paul Duo Zeffiretti. Het duo van zanger Maayan Licht en klavecinist Guy Maori won afgelopen weekeinde de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2020. Het duo won zowel de vakjury- als de publieksprijs.

Het Nederlands Blazers Ensemble gaat toeren met een bijzonder project: The Unkown Chaplin. Vier componisten schrijven nieuwe muziek voor 'zes hilarische, kolderieke en melancholische stomme films van het grote universele genie Charlie Chaplin', aldus het NBE. Vader en zoon, Bart en Julian Schneemann, komen er alles over vertellen.

Het Matangi Quartet bestaat twintig jaar en heeft ter ere daarvan een opname gemaakt van Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze, van Joseph Haydn. Violist Maria-Paula Majoor vertelt alles over dit diepzinnig, introverte meesterwerk.

In deze uitzending van Podium Witteman waren Maria-Paula Majoor en Paula Majoor te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman en Floris Kortie. Deze uitzending van het programma Podium Witteman werd uitgezonden op zondag 16 februari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie