Uitzending
Pauw - 8-9-2017

8-9-2017

Pauw

1691 x bekeken | 0 reacties
5
Irene Moors
Zaterdag wordt op de Dam in Amsterdam een poging gewaagd om het wereldrecord EHBO-les te verbreken. Dat record staat nu op 1795 deelnemers. De presentatie is in handen van Irene Moors, ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis. Aan de vooravond vertelt Irene bij ons in de uitzending over het belang van een EHBO-diploma.

Mylène de la Haye
Volgende week buigt de rechter zich over Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender. Otto staat terecht voor afpersing, bedreiging en mishandeling en zou opdracht hebben gegeven voor een aanslag op een officier van justitie. Journalist Mylène de la Haye maakte hem van dichtbij mee toen ze in 2014 een vrouwenchapter van de motorclub wilde oprichten, waarover ze schreef in tijdschrift Panorama. Ze raakte met Otto in conflict, waarna hij een publicatieverbod afdwong. Voor het eerst vertelt De la Haye op tv over die periode.

Olcay Gulsen
Achtentwintig dagen stoppen met roken. Dat moet te doen zijn, zou je denken. Maar voor de drieënhalf miljoen Nederlanders die roken blijkt het doorgaans een stuk lastiger dan gedacht. Modeontwerper en ondernemer Olcay Gulsen rookt al bijna 25 jaar. Maar in oktober stopt ze, want dan is het Stoptober. Vanavond vertelt zij over haar dagelijkse gevecht tegen de sigaret.

In deze uitzending van Pauw waren Martijn Fischer, Reinier van den Berg, Thijs Zeeman en Waldemar Torenstra te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 8 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Pauw - Talkshow terug op NPO 1

    Talkshow terug op NPO 1

    29-9-2019

    Irene Moors Zaterdag wordt op de Dam in Amsterdam een poging gewaagd om het wereldrecord EHBO-les te verbreken. Dat record staat nu op 1795 deelnemers. De presentatie is in handen van Irene Moors, ambassadeur van het…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten