Uitzending
Pauw - 11-9-2017

11-9-2017

Pauw

2205 x bekeken | 0 reacties
5
MYL»NE DE LA HAYE OVER KLAAS OTTO EN NO SURRENDER
Volgende week buigt de rechter zich over Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender. Otto staat terecht voor afpersing, bedreiging en mishandeling en zou opdracht hebben gegeven voor een aanslag op een officier van justitie. Journalist Mylene de la Haye maakte hem van dichtbij mee toen ze in 2014 een vrouwenchapter van de motorclub wilde oprichten, waarover ze schreef in tijdschrift Panorama. Ze raakte met Otto in conflict, waarna hij een publicatieverbod afdwong. Voor het eerst vertelt De la Haye op tv over die periode.

XANDER VAN DER WULP OVER DE FORMATIE EN DE REGERINGSHULP AAN SINT-MAARTEN
Politiek verslaggever Xander van der Wulp bespreekt de voortdurende formatie en de regeringshulp aan Sint-Maarten.

OLCAY GULSEN OVER STOPPEN MET ROKEN EN STOPTOBER
Achtentwintig dagen stoppen met roken. Dat moet te doen zijn, zou je denken. Maar voor de drieŽnhalf miljoen Nederlanders die roken blijkt het doorgaans een stuk lastiger dan gedacht. Modeontwerper en ondernemer Olcay Gulsen rookt al bijna 25 jaar. Maar in oktober stopt ze, want dan is het Stoptober. Vanavond vertelt zij over haar dagelijkse gevecht tegen de sigaret.

In deze uitzending van Pauw waren Mylene de la Haye en Olcay Gulsen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 11 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Pauw - Talkshow terug op NPO 1

    Talkshow terug op NPO 1

    29-9-2019

    MYLÈNE DE LA HAYE OVER KLAAS OTTO EN NO SURRENDER Volgende week buigt de rechter zich over Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender. Otto staat terecht voor afpersing, bedreiging en mishandeling en zou opdracht…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten