Uitzending
Pauw - 8-5-2018

8-5-2018

Pauw

1464 x bekeken | 1 reacties
5
Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet (GL) lanceerde onlangs een nieuw zorgplan voor ouderen. Ze wil met haar nota de discussie over 'overbehandelen' aanzwengelen. Zij vindt dat artsen vaker moeten nadenken of een operatie nog wel zin heeft. En wat willen de ouderen zelf? Omroep Max directeur Jan Slagter en oprichter van een verpleeghuis in Rotterdam vindt het een 'dubieus' plan en vindt dat de politiek zich niet met dit soort kwesties moet bemoeien.

Veel voorkomende criminaliteit waarvan burgers het slachtoffer worden, is sinds de eeuwwisseling behoorlijk gedaald. Dat constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek, die de criminaliteitscijfers van 1948 tot 2017 onderzocht. Het onderzoek van het CBS kreeg meteen veel kritiek omdat men de cijfers niet gelooft. Waarom wantrouwen burgers deze positieve berichtgeving? Wierd Duk, columnist en advocaat Jan Vlug reageren.

In deze uitzending van Pauw waren Jan Slagter en Wierd Duk te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 8 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!