Uitzending
Pauw - 2-5-2018

2-5-2018

Pauw

1642 x bekeken | 0 reacties
5
Thuiswinkelbedrijf Tel Sell is terug op televisie! Tel Sell verwierf in de jaren negentig grote bekendheid met haar kenmerkende en vaak onbedoeld grappige infomercials met overdreven Amerikaans accent. We bespreken met cabaretier Martijn Koning aan de hand van een aantal Tel Sell klassiekers hoe het fenomeen teleshopping in de jaren negentig cultstatus kreeg.

Moeten zware criminelen langer in de gevangenis blijven? Als het aan minister Sander Dekker (VVD) ligt wel. Criminelen die zijn veroordeeld tot een celstraf van minimaal zes jaar komen in de toekomst mogelijk niet meer vanzelf vrij na twee derde van hun straf. Aan tafel bij Pauw reageren Joost Eerdmans (voorzitter Burgercomité tegen Onrecht), advocaat Jan Vlug en voormalig gedetineerde Toine Bakermans op het wetsvoorstel van de minister.

Ook dit jaar is er rumoer rondom de Dodenherdenking van 4 mei. Deze keer wil een groepje mensen tijdens de twee minuten stilte lawaai op de Dam maken om aandacht te vragen voor de mensen die in Nederlands-Indië zijn omgekomen tijdens de zogenoemde politionele acties. Robert Vuijsje en Marion Bloem vinden het een slecht gekozen moment om hier aandacht voor te vragen.

In deze uitzending van Pauw waren Joost Eerdmans, Marion Bloem, Martijn Koning, Robert Vuijsje en Sander Dekker te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 2 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Talkshow terug op NPO 1

  Talkshow terug op NPO 1

  29-9-2019

  Thuiswinkelbedrijf Tel Sell is terug op televisie! Tel Sell verwierf in de jaren negentig grote bekendheid met haar kenmerkende en vaak onbedoeld grappige infomercials met overdreven Amerikaans accent. We bespreken met…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten