Uitzending
Pauw - 1-5-2018

1-5-2018

Pauw

1832 x bekeken | 1 reacties
5
Mohini, Ravi, Diana en Annet van Zon over de overgang van jeugdzorg naar zelfstandig wonen. Minister De Jonge heeft een heel actieprogramma opgezet om betere zorg te leveren voor de jeugd. Maandag werd door het CBS bekendgemaakt dat het aantal jongeren dat jeugdzorg ontvangt, toeneemt. Hugo de Jonge wil de leeftijd voor pleegzorg verhogen van 18 naar 21 jaar, maar dat geldt niet voor jeugdzorg. Annet van Zon van Jeugdzorg Nederland en jongeren komen vertellen hoe belangrijk het is om na je achttiende een goed vangnet te hebben van jeugdzorg.

Jos Heijmans, burgemeester van Weert, wil uitgeprocedeerde asielzoekers zo snel mogelijk uitzetten. Burgemeester Jos Heijmans van Weert is een groep uitgeprocedeerde asielzoekers meer dan zat en wil ze daarom zo snel mogelijk uitzetten. De groep, die volgens Heijmans vooral bestaat uit economische migranten uit veilige Noord-Afrikaanse landen, is de afgelopen weken betrokken bij incidenten in en om het azc. Het gaat bijvoorbeeld om vechtpartijen, drank- en drugsgebruik, diefstal en intimidatie. Volgens de burgemeester voelen de andere bewoners van het centrum zich niet meer veilig door alle onrust.

Sinan Can en Kathalijne Buitenweg.

In deze uitzending van Pauw waren Jos Heijmans, Kathalijne Buitenweg en Sinan Can te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 1 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Talkshow terug op NPO 1

  Talkshow terug op NPO 1

  29-9-2019

  Mohini, Ravi, Diana en Annet van Zon over de overgang van jeugdzorg naar zelfstandig wonen. Minister De Jonge heeft een heel actieprogramma opgezet om betere zorg te leveren voor de jeugd. Maandag werd door het CBS…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten