Uitzending
Pauw - 11-5-2018

11-5-2018

Pauw

1362 x bekeken | 1 reacties
5
Harpist Remy van Kesteren liet de grootste harp ter wereld bouwen. Dat duurde maar liefst 4 jaar, maar hij is af! Dit weekend wordt de harp officieel onthuld tijdens het Dutch Harp Festival, maar vanavond horen wij alvast hoe het instrument klinkt.

Deze week zijn de spanningen tussen IsraŽl en Iran hoog opgelopen en zijn er over en weer beschietingen. Of de raketaanvallen over en weer doorgaan, hangt in hoge mate af van Rusland. De Russen vormen nu een internationale speelbal en moeten proberen rust te behouden. De vraag is of ze dat lukt en er geen nieuwe oorlog komt. We bespreken de onrust in het Midden-Oosten met buitenlandcommentator van BNR Nieuwsradio Bernard Hammelburg.

Het is duidelijk dat je absoluut niet uit je auto moet stappen in een safaripark. Of toch niet? Deze week verscheen een filmpje op YouTube waarin te zien is hoe Franse parkbezoekers tegen de regels in uit hun auto stappen. Het gezin, bestaande uit twee mannen, twee vrouwen en een kind, werd bijna ten prooi ten prooi gevallen door een groep jachtluipaarden. Ze vlogen net op tijd terug in hun auto. We praten er vanavond over met zoŲloog Martin van Hees van safaripark Beekse Bergen.

Carlo Boszhard over het Eurovisie Songfestival.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 11 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie