Uitzending
Pauw - 7-10-2016

7-10-2016

Pauw

1450 x bekeken | 0 reacties
6
acteur Chris Peters over de film Tonio
Acteur Chris Peters is nog vierdejaars student aan de toneelschool, maar heeft zijn eerste grote rol al vertolkt in de film Tonio, naar het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden. Deze week is de film in première gegaan en hij krijgt lovende kritieken. Reden genoeg om Chris uit te nodigen als onze weekgast. Hoe heeft hij deze week beleefd? En hoe is het om iemand te spelen die echt heeft bestaan?

Xander van der Wulp en Avinash Bhikhie over het persoonlijke plan van Premier Ma
Naast het VVD-verkiezingsprogramma presenteerde Mark Rutte vandaag ook een persoonlijk plan voor de toekomst. ‘Een kompas voor viereneenhalf jaar’, noemt de premier het, waarin hij uiteenzet hoe het verder moet met Nederland. Vanavond praten met politiek verslaggevers Xander van der Wulp (NOS) en Avinash Bhikhie (Nu.nl).

Joanie de Rijke over het overlijden van Jeroen Oerlemans
Oorlogsjournaliste Joanie de Rijke is vandaag vanuit Libië teruggekeerd in Nederland met het lichaam van collega-journalist Jeroen Oerlemans. Afgelopen zondag maakte ze van dichtbij mee hoe Oerlemans tijdens een gevecht in Sirte werd doodgeschoten door sluipschutters van IS. Het Team Internationale Misdrijven (TIM) probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. Vanavond zit Joanie de Rijke bij ons aan tafel.

In deze uitzending van Pauw was Joanie de Rijke te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 7 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie