Uitzending
Pauw - 6-6-2019

6-6-2019

Pauw

1228 x bekeken | 0 reacties
5
Vanavond speelt het Nederlands Elftal in de halve finale van de Nations League tegen Engeland. Als Oranje vanavond wint maakt het team van Ronald Koeman kans op de eerste prijs sinds 1988. We bespreken de wedstrijd en de ontwikkeling van het elftal met voetballegende Ruud Gullit.

Jar Ferwerda laat in het programma Jinek zijn blik schijnen op de Haagse politiek met eigenzinnige reportages, maar nu bevindt hij zich in een ander 'Goed Gezelschap'. In dit eigen programma gaat hij op stap met succesvolle Nederlandse ondernemers, als vastgoedtycoon Cor van Zadelhoff, kunstenaar Joseph Klibansky en voetbalmakelaar Rob Jansen. Wat is het geheim van hun succes?

Zangeres Trijntje Oosterhuis is te gast om te praten over haar nieuwe album 'Dit Is Voor Mij'. Ze werkte samen met Jett Rebel, die het album produceerde. Samen vertellen ze over deze bijzondere samenwerking n uiteraard zal Trijntje ook optreden met haar band.

In deze uitzending van Pauw waren Jar Ferwerda, Ruud Gullit en Trijntje Oosterhuis te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 6 juni door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!