Uitzending
Pauw - 12-6-2019

12-6-2019

Pauw

1439 x bekeken | 0 reacties
5
Jaarlijks wordt bij 2.700 mensen tussen de 18 en 35 jaar kanker geconstateerd. Uit nieuw onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum onder een kleine groep jongvolwassen patiŽnten (56) blijkt dat driekwart problemen heeft met seks. Aan tafel drie ervaringsdeskundigen: Iris, Kim en Marvin kregen alle drie op jonge leeftijd kanker en worstelden met hun zelfbeeld en seksualiteit. Wanneer ze in de behandelkamer hun vragen stelden over dit onderwerp, kregen ze niet de informatie waar ze iets mee konden. Vaak werden hun zorgen weggewuifd met opmerkingen als 'als je weer zin hebt, moet je het weer doen'.

Pegida mag volgende week toch weer demonstreren in Eindhoven. Na enkele demonstratieverboden heeft de anti-islambeweging alsnog toestemming gekregen van burgemeester John Jorritsma. Alleen dan wel in het centrum van Eindhoven en niet bij een moskee, zoals Pegida wilde. Een gesprek met de burgemeester van Eindhoven over de vrijheid van meningsuiting en het recht op demonstratie.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 12 juni door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie