Uitzending
Pauw - 5-11-2018

5-11-2018

Pauw

2778 x bekeken | 0 reacties
7
Na drie uitverkochte concerten in Ahoy, maakte André Hazes Jr. bekend volgend jaar weer in Ahoy te staan. 21 november begint ook het nieuwe seizoen van zijn familie reallifesoap Ik haal alles uit het leven. 2018 kan haast niet beter worden voor de zanger. We praten met hem over de concertreeks en zijn succes. Hij schuift samen aan met zijn vriendin Monique. Hoe beleeft zij de successen van haar grote liefde en hoe haalt zij alles uit haar leven?

Met de olympische titel én het EK op haar naam moest het afgelopen weekend dan eindelijk gebeuren; Wereldkampioen op de balk. Maar het liep anders. Sanne Wevers verloor haar evenwicht en eindigde als zevende. Wat gebeurde er? Hoe kijkt ze terug op haar oefening?

Staatsbosbeheer moet de komende winter 1830 edelherten in de Oostvaardersplassen afschieten om op de gewenste stand van maximaal 490 dieren in het natuurgebied te komen. Dat is duidelijk geworden nu Staatsbosbeheer de nieuwe telling van edelherten, konikpaarden en heckrunderen heeft gepubliceerd. Tegen het afschieten is veel verzet. Vandaag diende in Lelystad een rechtszaak die door vijf dierenwelzijnsorganisaties is aangespannen om het doden van de herten in de Oostvaardersplassen tegen te houden. Aan tafel: gedeputeerde Provincie Flevoland Harold Hofstra en vice-voorzitter van Faunabescherming Harm Niesen.

Jeugdzorgwerkers bieden Kamerleden morgen een jeugdzorgmanifest aan. De sector luidt de noodklok. Medewerkers maken zich zorgen dat jongeren niet de zorg ontvangen die noodzakelijk is. We praten erover met jeugdzorgmedewerkers Renna Himonetos en Richard Westmaas, ervaringsdeskundigen Narita Derks en Jason Bhugwandass en jeugdrechter Susanne Tempel.

In deze uitzending van Pauw waren André Hazes en Sanne Wevers te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 5 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie