Uitzending
Pauw - 26-10-2018

26-10-2018

Pauw

2925 x bekeken | 0 reacties
6
Slotervaart failliet. Na het faillissement van het Medisch Centrum Slotervaart is vandaag de dag waarop alle klinische patiŽnten worden overgeplaatst. Met een aantal artsen, verpleegkundigen, patiŽnten en baliemedewerkers bespreken we wat dit faillissement voor hen betekent. In de studio: patiŽnten Margot Leeuwen, Niels Groot en Storm Vogel, verpleegkundigen Monique Buddingh en Irene Schepers, baliemedewerker Liesbeth den Doest en uroloog Ernest Weil.

Matthijs van Nieuwkerk. In de wekelijkse tv-rubriek van Pauw vertelt Matthijs van Nieuwkerk deze week over de programma's waar hij voor thuisblijft. En welke tv-persoonlijkheden hem hebben gevormd? Verwacht sport, misdaad, politiek en moeilijke vragen over wetenschap.

Davina Michelle. Zangeres Davina Michelle brak vorig jaar door met haar cover What About Us van Pink. Die video is inmiddels meer dan tien miljoen keer bekeken op YouTube. Nu is ze ťťn van de populairste deelnemers van het programma Beste Zangers. Ze zingt bij ons de hit 'Duurt te lang'.

Marc-Marie Huijbregts. Er is veel te bespreken met Marc-Marie Huijbregts. Aanstaande zondag start, na Boer Zoekt Vrouw, het programma Lief Dagboek. Daarin herlezen volwassenen hun tienerdagboeken van toen, vol gÍnante momenten en lieve dromen. Volgende week is de registratie van zijn theatershow 'Getekend' te zien, waarin Marc-Marie aangrijpende persoonlijke ontboezemingen aan grappige, spontane gesprekken met het publiek koppelt. En op 31 december is 'Onderweg naar morgen' te zien, Huijbregts' oudejaarsvoorstelling. Gaat hij het heel anders doen dan Claudia, Freek en Youp?

In deze uitzending van Pauw waren Marc-Marie Huijbregts en Matthijs van Nieuwkerk te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 26 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie