Uitzending
Pauw - 22-10-2018

22-10-2018

Pauw

3253 x bekeken | 0 reacties
6
Vorig jaar zouden Janneke Rinzema (30) en Lisa Loeb (29) op 22 oktober met hun voorstelling Brainwash in een uitverkochte Kleine Komedie in premičre gaan. Die premičre moest worden afgeblazen omdat Lisa in de aanloop naar die aanstaande 'doorbraak' uitviel met een zware burn-out en depressie. Een jaar later is het toch gelukt. Afgelopen vrijdag ging de 'geüpdatete' versie van Brainwash in premičre.

Vierendertig invloedrijke zwarte mannen gingen samen op de foto, in het kader van de Black Achievement Month. 'Om zwarte jongetjes rolmodellen te laten zien' was de motivatie van de Black Male Achievers. Initiatiefnemers Gershwin Bonevacia en Emmanuel Agyekum zijn te gast.

Het werd 2-2, de derby tussen NAC Breda en het Tilburgse Willem II. Geen reden voor rellen zou je denken, maar toch zochten supporters elkaar op na de wedstrijd. Met als gevolg dat de politie in het nauw kwam. Burgemeester van Breda Paul Depla zette de beelden op Twitter. Depla zit samen met algemeen commandant NAC Arthur de Mooij aan tafel.

Schrijfster Saskia Noort postte gisteren een foto op Instagram met daarop kinderen met blote billen. De foto werd in 1970 door haar vader Cees Noort gemaakt en destijds gepubliceerd in de krant. Instagram beoordeelde de foto als 'te bloot' en verwijderde hem. Noort kreeg zowel veel positieve als negatieve reacties op de foto. Ze legt samen met haar vader uit waarom deze foto volgens hen doodnormaal is.

In deze uitzending van Pauw waren Paul Depla en Saskia Noort te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 22 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie