Uitzending
Pauw - 10-10-2019

10-10-2019

Pauw

1557 x bekeken | 0 reacties
6
Ze hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar toch maakten Patrick Martens en Ron Brandsteder deze zomer samen een roadtrip. Samen met acht vrijgezelle vijftigplussers reisden ze met een camper door Denemarken. En dat werd allemaal gefilmd voor het programma 'Love for the Campsite'. Patrick en Ron vertellen over hun kampeeravontuur.

Vandaag is het een jaar geleden dat Rob Jetten fractievoorzitter werd van zijn partij, D66. Zijn leiderschap begon precies 365 dagen geleden aan tafel bij Jeroen Pauw. Dit gesprek eindigde toen met de gedenkwaardige tekst: 'Heb je zelf het idee dat je antwoord geeft op mijn vragen?' Hoe staat hij er een jaar later voor en wat zijn zijn plannen voor de toekomst? Blijft hij partijleider of geeft hij het stokje door aan één van de vrouwen in zijn partij? Jetten kijkt terug op het afgelopen jaar.

Welk programma wint de Gouden Televizier-Ring? Wordt het Chateau Meiland, Expeditie Robinson of Beste Zangers? Tv-recensent Angela de Jong kijkt naar het Gala en bespreekt de winnaar. Live vanaf het Gala staat ook de winnaar voor onze camera, voor een eerste reactie en felicitaties.

In deze uitzending van Pauw waren Patrick Martens en Ron Brandsteder te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 10 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie