Uitzending
Pauw - 7-10-2019

7-10-2019

Pauw

2006 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe gezond is vasten? Jezelf uithongeren op gepaste momenten om er fitter en gezonder van te worden is de nieuwste dieet-hype en zou gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Antoinette Hertsenberg, presentator van Dokters van morgen was zelf proefkonijn en vertelt over deze nieuwe trend.

Climate Comedy Night is de avond waarop het klimaat een keertje niet wordt gespaard en hard wordt gelachen om duurzaamheidsgoeroe's en groene gekkies. Onder meer JŲrgen Raymann en Pieter Derks staan aanstaande maandag op het podium om de draak te steken met klimaatverandering. Het duo vertelt meer over het waarom van deze speciale komedie-avond.

Videomakers Joep ten Hove (30) en Thijs Meeuwsen (31) reisden onder de naam The Bucketboys de hele wereld af, maar het mooiste verhaal bleek gewoon thuis in Brabant te liggen. Het duo veranderde de naam van hun YouTube-kanaal naar Frits en waste afgelopen zomer de billen van AlzheimerpatiŽnten. Zo kwamen ze erachter dat er ook vrolijkheid kan zijn na die vreselijke diagnose. De videomakers vertellen hoe ze de zomer van ouderen met Alzheimer een stukje leuker hebben gemaakt.

Longartsen willen een totaalverbod op e-sigaretten, want ook elektronisch roken zou gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Vandaag trekken ze aan de bel. Longarts Leon van den Toorn, voorzitter van de Vereniging van Artsen voor longziekten in discussie met E-rokers, zoals Paul Tang, die een verbod veel te ver vindt gaan.

In deze uitzending van Pauw waren Antoinette Hertsenberg, JŲrgen Raymann, Paul Tang en Pieter Derks te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 7 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie