Uitzending
Pauw - 16-10-2019

16-10-2019

Pauw

1406 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag demonstreren de boeren opnieuw. Eerst was er een manifestatie bij het RIVM in Bilthoven, in de middag gingen de boeren naar Den Haag. Gevolg: opnieuw verkeersopstoppingen en veel onrust in de stad. De twee veroorzakers van deze acties gaan met elkaar in debat. Tjeerd de Groot van D66 riep het kabinet begin september op de veestapel te halveren. Daarop organiseerde schapenhouder Bart Kemp verschillende acties en daagde hij het D66-Kamerlid uit voor een debat.* Alex Klaasen wilde nog een keer uit de kast komen, omdat hij er niet van heeft kunnen genieten toen hij achttien was. Dat doet hij in uitverkochte theaters met zijn voorstelling Showponies 2. Recensenten zijn lovend en noemen het verplichte kost voor alle middelbarescholieren. Alex vertelt waarom hij juist deze voorstelling zo graag wil maken.

Anita Witzier gaat voor een nieuw seizoen van De Reünie op zoek naar boeiende levensverhalen van oud-leerlingen op de plek waar het ooit allemaal begon: hun oude school. Dit seizoen is Raymi Samo (bekend van o.a. All Stars, Het Klokhuis en SpangaS) een van de deelnemers. Raymi vertelt openlijk over de moeilijkheden die hij vroeger als kind heeft gehad, opgroeiend in Curaçao en vanaf zijn twaalfde in Nederland. Ze schuiven aan.

Xander van der Wulp over de stand van zaken in Den Haag.

In deze uitzending van Pauw waren Alex Klaasen en Anita Witzier te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 16 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie