Uitzending
Pauw & Witteman - 9-5-2012

9-5-2012

Pauw & Witteman

1648 x bekeken | 0 reacties
4
Gasten: Herman Rijken, Emile Roemer, Mylène de la Haye en Peter Paul de Vries.

Emile Roemer
De zogeheten Kunduz-coalitie van VVD, CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie is vandaag bijeengekomen om verder te praten over het begrotingsakkoord voor 2013. Twee weken geleden kwamen de partijen tot een akkoord om de miljardenbezuinigingen rond te krijgen. Nu wordt daarover meer in detail verder gesproken onder leiding van demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager. De SP-leider Emile Roemer heeft felle kritiek op het akkoord en de SP heeft er dan ook niet mee ingestemd. In zijn column op de site van de SP noemt SP-leider het een Kattenbak-akkoord.
Vanavond in Pauw & Witteman gaat Emile Roemer verder in op de kritiek van de SP op het Kunduz-akkoord. Ook blikt hij vooruit op de verkiezingscampagne. Op 12 september 2012 kan Nederland weer naar de stembus. Op welke thema's en op welke partijen gaat de SP zich richten in de campagne?

Mylène de la Haye
In haar boek Smoelwerk schrijft journalist, zangeres en voormalig presentatrice Mylène de la Haye over de twijfels en angsten waarmee ze geconfronteerd werd na haar besluit een facelift te ondergaan. In het boek beschrijft ze de weg ernaartoe, die volgens haar 'lang en moeizaam is'. Naast twijfels en angsten speelt ook zelfverachting een grote rol, want waarom heeft ze een operatie nodig voor haar levensgeluk? En hoe kan ze het uitleggen aan haar omgeving, die haar keuze voor een facelift over het algemeen oppervlakkig en ijdel vindt.
Vanavond in Pauw & Witteman vertelt Mylène de la Haye waarom ze een facelift wilde en over al de onzekerheden rond deze keuze.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 9 mei door de VARA en NTR. Te gast waren Emile Roemer, Mylene de la Haye en Peter Paul de Vries. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie