Uitzending
Pauw & Witteman - 30-9-2009

30-9-2009

Pauw & Witteman

1202 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Ab Osterhaus, Bernard Wientjes, Fons van Westerloo, Irene Moors.

Bernard Wientjes
Voorzitter van VNO-NCW Bernard Wientjes vindt dat de vakcentrales tijdens het AOW-overleg niet serieus hebben onderhandeld. Daardoor is het overleg mislukt vindt hij. Door de vergrijzing moet er volgens Wientjes worden ingegrepen in de AOW omdat het anders onbetaalbaar wordt.

Ab Osterhaus
Deze week ontstond er de nodige commotie rond viroloog Ab Osterhaus. Verschillende media meldden dat de viroloog voordeel zou hebben bij de Mexicaanse griep omdat hij aandelen zou hebben bij een bedrijf dat onderzoek doet naar medicijnen tegen virussen. Maar Osterhous ontkent deze aantijgingen.

Fons van Westerloo
WNL (Wakker Nederland) mag in 2010 in het publieke bestel . Fons van Westerloo is voorzitter van de nieuwe omroep. De raad van bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft dit advies uitgebracht aan minister Ronald Plasterk. Het bestuur gaf ook een positief advies voor PowNed. WNL is een initiatief van De Telegraaf en PowNed van de website GeenStijl.

Irene Moors
Vanaf de begindagen van RTL Véronique is Irene Moors één van de gezichten van de eerste Nederlandse commerciële televisiezender. Aanstaande vrijdag bestaat RTL4 twintig jaar, waar Moors tot de dag van vandaag werkzaam is. Haar programma Telekids groeide uit tot één van de populairste kinderprogramma's van Nederland. Het was daar dat ze na de eerste vier jaar Telekids samen ging werken met Carlo Boszhard. Telekids eindigde in 1999, maar de samenwerking met Boszhard duurde voort. Samen presenteerden ze onder meer het lifestyleprogramma Life & Cooking en De TV-kantine. Recentelijk ging hun nieuwste programma van start; Carlo & Irene: Life4You.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 30 september door de VARA en de NPS. Te gast waren Ab Osterhaus, Bernard Wientjes, Fons van Westerloo en Irene Moors. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie