Uitzending
Pauw & Witteman - 2-2-2012

2-2-2012

Pauw & Witteman

1278 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Dirk Scheringa en Geert-Jan Knoops, Bas Verwijlen, Monique Samuel, Cor Pot en Ahmed Nasser.

Dirk Scheringa
Voormalig bestuursvoorzitter Dirk Scheringa van de DSB Bank start samen met zijn advocaat Geert-Jan Knoops een procedure tegen De Nederlandsche Bank (DNB). Eind 2009 ging de DSB Bank van Dirk Scheringa failliet. Dit gebeurde nadat spaarders en rekeninghouders van DSB massaal hun geld van de bank haalden, na de oproep hiertoe door Pieter Lakeman en berichten in de media. Inmiddels is Scheringa een nieuwe onderneming gestart onder de naam DS Factoring. Dit is geen bank, maar een organisatie die facturen van andere bedrijven overneemt.

Monique Samuel, Cor Pot en Ahmed Nasser.
Politicoloog Monique Samuel is vanavond te gast in Pauw & Witteman. Niet alleen is zij gespecialiseerd in het Midden-Oosten, ze heeft ook familie wonen in Egypte. Ze beschouwt de rellen in het Noord-Afrikaanse land. Ook voormalig voetballer en coach van Jong Oranje Cor Pot en politieagent Ahmed Nassar schuiven bij ons aan.

Bas Verwijlen
Tijdens 'De weg naar de Olympische Spelen' volgen we sporters van verschillende disciplines die zich hebben gekwalificeerd voor de Olympische Spelen of daar mee bezig zijn. De Spelen vinden komende zomer in Londen plaats. Schermer Bas Verwijlen heeft een succesvol jaar achter de rug. De sportman werd tweede tijdens het EK en WK schermen en werd genomineerd voor Sportman van het Jaar. Naast Bas werd ook zijn vader, Roel Verwijlen genomineerd voor Coach van het Jaar. Bas verloor de titel uiteindelijk aan turner Epke Zonderland.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 2 februari door de VARA en NTR. Te gast waren Dirk Scheringa, Bas Verwijlen, Cor Pot, Geert-Jan Knoops en Monique Samuel. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie