Uitzending
Pauw & Witteman - 15-10-2009

15-10-2009

Pauw & Witteman

1075 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Bart Combée, Frans Weekers, Paula Smit, Peter Paul de Vries en medewerkers van DSB Bank.

Hoe groot is de kans op redding van DSB Bank?
De onderhandelingen zijn in volle gang, maar wat heeft Scheringa eigenlijk nog in de aanbieding? Is er nog wel wat over van de bank?

De rol van Wouter Bos
VVD-Kamerlid Frans Weekers is niet erg te spreken over het optreden van Wouter Bos. En moet de belastingbetaler opdraaien voor het falen van DSB?

Vragen aan de Consumentenbond
President van de Consumentenbond Bart Combée ontving de afgelopen tijd veel vragen van DSB-gedupeerden. Ook wordt er stilgestaan bij de rol van Pieter Lakeman.

De figuur Dirk Scheringa
Zou het verstandiger zijn geweest als Scheringa zich al eerder zou hebben teruggetrokken als leider van de bank? En wat maakte de bank zo aantrekkelijk voor VVD'ers?

Onderzoek naar de hele affaire
De gasten aan tafel spreken onder meer over het onderzoek dat naar de DSB-affaire zal worden gedaan en ze besteden aandacht aan een andere vraag die de Consumentenbond veel krijgt naar aanleiding van de problemen bij de bank.

De eerste reacties op het mislukte overleg
Na het laatste NOS Journaal geven DSB-medewerkers de eerste reacties op het nieuws dat het overleg tussen Scheringa en de banken niks op heeft geleverd.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 15 oktober door de VARA en de NPS. Te gast waren Wouter Bos, Peter Paul de Vries, Dirk Scheringa en Frans Weekers. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee